Bokpaket + prenumeration på Katalys Essä!

Katalys essä är en serie böcker som vi tror den breda vänstern behöver. För vi behöver dem själva. Här ger vi plats för skribenter vi vill läsa mer av men inte med ett ord för mycket. Vi lever i en tid som präglas av snuttifiering och lögner. Där vill Katalys essä ge fördjupning, fakta och mod. Vi vill skapa en plats för den intellektuella vänstern att utveckla sina tvivel, sina långa tankar och nya idéer. Eller som författaren Kjell Johansson uttrycker sitt uppdrag: Ge tröst, ge hopp, mana till motstånd.

Katalys essä är ett samarbete mellan det fackliga idéinstitutet Katalys och Verbal förlag, och utkommer ungefär en gång per kvartal.

Missa inga böcker! Som prenumerant på Katalys Essä får du kommande delar i serien direkt i brevlådan före alla andra till ett förmånligt pris – samtidigt som du bidrar till att vi kan fortsätta ge ut bra litteratur. Dessutom får du rabatterbjudanden på tidigare delar och andra titlar från Verbal förlag.

ERBJUDANDE! För endast 599 kr får du de tre första delarna av serien (Coronateserna av Rasmus Landström och Vad kommer efter socialdemokratin? av Jenny Andersson och Vad hade Erlander gjort? av Daniel Suhonen) samt de kommande fyra med start från nr 4 – Fransk klasskamp och demokratins framtid av Halil Karaveli.

Totalt 7 böcker för 599 kr (Ordinarie pris 1023 kr)!

Ja tack, jag vill beställa alla delar av Katalys essä nu! (Lägg i varukorgen)